Печати Е-пошта

Назив
Адреса          
Контакт

Планински дом
"Копанки"

Национален парк Пелистер,
(1610 м.н.в), Битола

Тел:(048) 222-384

 


 

Детско одмаралиште
viagra vegetal "Пелистер"

Пелистер, Копанки
ул.Кичевска 24, Битола

Тел:(047) 222-043
Факс:(047) https://www.acheterviagrafr24.com/prix-viagra/ 222-080
Тел:(047) 229-340


 

Ловечки дом female viagra
на ловечко друштво "Елен"
Крушево

Бушова планина
на 1700 м.н.в

Моб:(070) 458-401

 

 


 

Манстир Cв. Богородица

с.Сливница

Тел:(047) 480-125
Тел:(071) acheter viagra pas cher usa 834-578


 

Планинарски дом
во сопственост на
планинарско  друштво
"Медикус"

с.Старавина

Тел:(047)203-060

 


 

Дом на ловечко друштво
"Кајмакчалан"

с.Скочивир
во близина на река Коњарка

Тел:(047)203-060


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп