Печати Е-пошта

Назив
Адреса и контакт
Опис

Автокамп  "Крани"

с.Крани бб, Ресен
Тел: (047)483-010

Кампот располага со голем простор за кампување опремен со приколки и шатори (со вкупен капацитет од 3000 кревети), 32 бунгалови, 42 viagra vegetal вили, со ресторан, маркет, дискотека како и терени https://www.viagrasansordonnancefr.com/achat-viagra-en-ligne/ за кошарка, одбојка, мал фудбал и ракомет. Угостителскиот капацитет на кампот е видно зголемен. Ресторанот нуди побогат квалитет female viagra на услуги и cialis pharmacie како објект за исхрана,како и место каде можат да се организираат конференции, состаноци и други видови на средби.


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп